15.03.2023

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Kısmi Süreli (Part-Time) Çalışılabilecek Birimler ve Birimlere Ait Öğrenci Kontenjanları Hakkında

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Kısmi Süreli (Part-Time) Öğrenci Alımı Takvimi

Başvuru Tarihi Sonuç İlan Tarihi
Başlangıç  Bitiş
15.03.2023 21.03.2023 23.03.2022

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Kısmi Süreli (Part-Time)

Çalışılabilecek Birimler ve Birimlere Ait Öğrenci Kontenjanları

Çalışacağı Bölüm Öğrenci Kontenjanı Aranan Nitelikler
Mühendislik Fakültesi Yazılım Mühendisliği 1 Kredi ortalaması 2.50 üstü olan, tercihen Bilgisayar Mühendisliği 3. veya 4. Sınıf olması.
Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği 3 Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünde halen öğrenim gören öğrencisi olması, not ortalaması 2.75'in üstü olan, 3. veya 4. Sınıf olması.
Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği 1 Kredi ortalaması 2.50 üstü olan, tercihen Bilgisayar Mühendisliği 3. veya 4. Sınıf olması.
Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği 1 Kredi ortalaması 3.00 veya 3.00'ün üstü olan, 3. veya 4. Sınıf olması.
Çalışacağı Bölüm Öğrenci Kontenjanı Aranan Nitelikler
İşletme Fakültesi    Havacılık    Yönetimi 1 Havacılık Yönetimi Bölümünde halen öğrenim gören öğrencisi olması, not ortalaması 3.00'ün üstü olan, MAN 305 ve STAT 241 derslerini başarı ile tamamlamış olması.

Not 1: Başvurular 15 Mart - 21 Mart 2023 tarihlerinde Öğrenci İşleri Müdürlüğü'ne yapılacaktır.

(Part-Time çalışan öğrencilere zorunlu sigorta girişi yapıldığı için anne veya babadan sağlanan bazı sigorta hizmetleri kesilebilmektedir. Bilgi için Personel Müdürlüğü'ne uğrayınız.)

Kimler Başvuramaz;
  • Kısmi zamanlı olarak öğrenci alacak bölümlerin belirlemiş olduğu nitelikler dışında;
  • Yabancı Dil Hazırlık Sınıfında okumakta olan öğrenciler,
  • Yabancı uyruklu öğrenciler (T.C. vatandaşlığı olup, yabancı uyruklu statüsünde kayıt yaptıran öğrenciler dâhil),
  • Normal öğrenim süresini aşan öğrenciler,
  • Güz veya Bahar yarıyılında tam zamanlı okumayan öğrenciler çalışamazlar.

Başvuru;

Başvurular; başvuru formu doldurularak Öğrenci İşleri Müdürlüğü'ne teslim edilmesi veya mail olarak oim@thk.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.

(Mail olarak gönderilecek form imzalı ve PDF formatında olmalıdır).

Not 2: Online olarak yapılan başvurularda; formlar en geç 21.03.2023 tarihine kadar Öğrenci İşleri Müdürlüğü'ne teslim edilmesi gerekmektedir.

Başvuru formu için tıklayınız.