07.09.2021

Vizyoner Genç KÖK Projesi Başvuruları Başladı

T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı’nın Vizyoner Genç KÖK Programı, Savunma Sanayii’nin ihtiyaç duyduğu nitelikli insan kaynağına; donanım ve özgüven sahibi, sorumluluk alan, inisiyatif kullanan bireyler yetiştirmeyi amaçlıyor.

Kişisel gelişim, öğrenciyken öğrenme ve Kariyer alanlarını bünyesinde toplayan (KÖK) Projesi ile amaç; üniversite öğrencilerini, okulun ilk yıllarından itibaren gelecekte çalışacağı iş ortamına hazırlamak; bir yandan savunma sanayine yetişmiş insan kaynağı sağlarken, bir diğer yandan da öğrencilerin mezun olduktan sonra yaşayacağı kararsızlık ya da yanlış iş seçiminden kaynaklı zaman kaybını ortadan kaldırmaktır.

İlk başvuru23 Ağustos 2021 Pazartesi günü başlayacak ve 17 Eylül 2021 Cuma günü sona erecek. Programa kabul edilen adayların ilanının ardından, sponsor firmalar tarafından atanan 50 usta, programa kabul edilen 50 çırak ile eşleştirilecek.

KÖK’ebaşvurularınızı vizyonergenc.com adresi üzerinden yapabilirsiniz.

Bilgi için:vizyonergenc.com / iletisim@vizyonergenc.com