81 yıl önce aramızdan ayrılan, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü Üniversitemiz Tiyatro Topluluğu üyelerinin hazırladığı oratoryo ile andık

Konferans salonumuzdaki etkinliğimize, Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Ahmet Erman Akbulut, Mütevelli Heyet Başkanımız Sayın H. Abdullah Kaya, dekanlarımız, bölüm başkanlarımız, akademik kadromuz, idari kadromuz ve öğrencilerimiz katıldı. Saat 9’u 5 gece yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sayın Cem Harun Meydan, Atatürk’ün hayatının herkese örnek olması gerektiğini söyledi. Daha sonra Tiyatro Topluluğu üyesi öğrenciler, Atatürk’ün hayatını anlatan oratoryo gösterisini sahneledi. Gösterinin sonunda Prof. Dr. Erman Akbulut ve H. Abdullah Kaya, öğrencilere teşekkür belgesi verdi.