TRT World Forum 2019 organizasyonuna üniversite olarak konuk statüsünde katıldık

Forumu üniversitemiz adına İşletme Fakültesi Öğretim Görevlisi Halise Duygu Özalp izledi. Bu yıl 3’üncü kez düzenlenen forum, dünyadaki güncel, kültürel, politik, ekonomik ve sosyal çıkmazlara küresel çözümler aramak amacıyla küresel fikir önderlerini bir araya getirdi. “Küreselleşmenin Krizi: Riskler ve Fırsatlar” temasıyla İstanbul Kongre Merkezi’nde iki gün süren forum kapsamında 3 özel oturum ve 8 oturum düzenlendi. Foruma Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, üst düzey bürokratlar ve yabancı konuklar konuşmacı olarak katıldı.