Irak’ın Türkiye Büyükelçisi Hassan Al Janabi üniversitemizi ziyaret etti

Irak’ın Türkiye Büyükelçisi Hassan Al Janabi üniversitemizi ziyaret etti. Büyükelçi Janabi’ye Büyükelçilik Kültür Müsteşarı Doç. Dr. Mustafa Wahby Jaber, Başkatip Jassim Ahmed Alattar ve farklı birimlerden diplomatlar eşlik etti. Irak heyetini, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Erman Akbulut, Mütevelli Heyet Üyesi Sadık Karayel, Genel Sekreter Kudret Erkan, Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr Suat Begeç ve akademisyenlerimiz ağırladı. Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Ahmet Erman Akbulut tarafından üniversitemiz hakkında bilgilendirilen ve kampüste incelemelerde bulunan Büyükelçi Hassan Al Janabi “Türk Hava Kurumu Üniversitesi’nin Irak’a yönelik yapacağı her türlü çalışmada aracı rol üstlenmeye hazırız. Bundan büyük mutluluk duyarız” dedi. Rektör Prof. Dr. Akbulut ise şu anda Türk Hava Kurumu Üniversitesi’nde 23 Iraklı öğrenci bulunduğunu, sayının artması için çalışmalar yaptıklarını belirtti.