Uyum Programı

Uyum Programımız bize özeldi

Türk Hava Kurumu Üniversitesi olarak, yeni öğrencilere yönelik Uyum Programı etkinliğimizde de farkımızı ortaya koyduk. 2’nci sınıf öğrencisi olan kabin memuru adayı arkadaşlarımız, yeni öğrencilere uçaklardaki emniyet demosu gibi okul tanıtım demosu yaptı.

Gösteride öğrenciler derslerin İngilizce olması, devamsızlık sınırları ve diğer kurallar hakkında bilgi vermenin yanı sıra, öğretim görevlilerine esprili bir dille gönderme yaptı. Uyum Programı etkinliğinde akademisyenler ve idari birimlerin yöneticileri de kendi alanlarıyla ilgili konularda öğrencileri bilgilendirdi. Etkinlik, öğrenci kulüplerinin stantlarda yaptığı tanıtım ve kampüs turuyla tamamlandı. Rektör Prof. Dr. Ahmet Erman Akbulut, toplam 711 yeni öğrencinin THK Üniversitesi’ne kayıt yaptırdığını ve hepsinin 2 gün süren Uyum Programı ile bilgilendirildiğini söyledi. Mütevelli Heyet Başkanı Ahmet Bertan Nogaylaroğlu ise THK Üniversitesi’nin her geçen yıl daha ileri gittiğini vurguladı.