Kazakistan Büyükelçisi Abzal SAPARBEKULI’yı ağırladık

Kazakistan Büyükelçisi Abzal SAPARBEKULI’yı ağırladık.

Kazakistan’ın Türkiye Büyükelçisi Abzal Saparbekulı, Türk Hava Kurumu Üniversitesi’nin konuğu oldu. Büyükelçi Abzal SAPARBEKULI, üniversitemizi ziyaretinde Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Ahmet Erman AKBULUT, Mütevelli Heyet Üyemiz Sayın Sadık KARAYEL, Genel Sekreterimiz Sayın Kudret ERKAN, akademisyenlerimiz ve yöneticilerimiz tarafından ağırlandı. Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Ahmet Erman AKBULUT, konuk büyükelçiye üniversitemizi tanıtıp eğitim olanakları ve sahip olduğumuz teknoloji hakkında ayrıntılı bilgi verdi. Prof. Dr. Sayın Ahmet Erman  AKBULUT, Türk Hava Kurumu Üniversitesi’nin yabancı ülkelerden de öğrencilere eğitim verdiğini ve havacılık eğitimindeki ününün giderek dünyaya yayıldığını söyledi. Sayın Büyükelçiye ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyoruz.