DHMİ GENEL MÜDÜR VEKİLİ MEHMET ATEŞ’İ AĞIRLADIK

DHMİ (Devlet Hava Meydanları İşletmesi) Yönetim Kurulu Başkan ve Genel Müdürü Vekili Mehmet Ateş üniversitemizi ziyaret etti.

Üniversitemizin eğitim-öğretim faaliyetleri ve geleceğe yönelik projeleri hakkında DHMİ Genel Müdür Vekili Ateş’e bilgi veren Rektörümüz Prof. Dr. A. Erman AKBULUT, büyük proje ve yatırımlarla çağ atlayan Türk Sivil Havacılığının önde gelen kuruluşu haline gelen DHMİ’nin küresel başarılarıyla iftihar ettiklerini belirtti. Akbulut, başta DHMİ olmak üzere tüm sektöre bilimsel destek verme vizyonuyla çaba gösterdiklerini ifade etti.

Ziyarette, Üniversitemizin mütevelli heyeti üyeleri ve öğretim görevlileriyle de bir süre sohbet eden Ateş, kuruluş olarak havacılık alanında eğitim veren THK Üniversitesi ve diğer tüm üniversite, yüksekokul ve teknik liselerin sektörün eğitimli insan gücünü karşılamakta önemli  bir misyona sahip olduklarını söyledi.