Mezuniyet Töreni Cübbe Dağıtım Duyurusu

CÜBBE TAKIMI TEMİNİ

Üniversitemiz Türkkuşu Kampüsünde 27 Haziran 2019 tarihinde yapılacak mezuniyet töreninde, öğrencilerin kullanmaları amacıyla verilecek olan cübbeleri, 12 Haziran -21 Haziran 2019 tarihine kadar, 09:00-11:00 ve 14:00-16:00 saatleri arasında Destek Hizmetleri Müdürlüğünden temin edebileceklerdir.

Mezuniyet töreni cübbe takımı temini için;

1.Üniversitemiz İdari Binada bulunan Mali İşler Müdürlüğüne cübbe takımı için 150,00 TL depozito bedelini yatıracaklardır.(cübbe: 100,00 TL, şal: 30,00 TL, kep: 20,00 TL)

1. Depozito bedelini yatıran öğrencilerimiz, yemekhanenin karşısında kuaförün yanındaki cübbe dağıtım merkezinden cübbe takımını imza karşılığı alabileceklerdir. Belirlenen tarihler haricinde, özellikle mezuniyet töreni günü cübbe dağıtımı kesinlikle yapılmayacaktır.
  2. Öğrencilerimiz cübbe takımlarını 28 Haziran-12 Temmuz 2019 tarihleri arasında Destek Hizmetleri Müdürlüğüne teslim etmeleri durumunda yatırdıkları depozito bedelini geri alabileceklerdir. Mezuniyet töreni bitiminde, cübbe iadesi kesinlikle kabul edilmeyecektir.
  3. Eksik teslim edilen cübbe muhteviyatı için tespit edilen bedel, depozitodan kesilecektir. Belirtilen tarihlerde arasında cübbe iadesi yapmayan öğrencilerimizin depozito bedelleri Üniversitemiz hesabına irat kaydedilecektir.