Hava Harp Okulu Tarafından Genç Kartallar Haftası Düzenlendi

İstanbul Yeşilköy’de bulunan Hava Harp Okulu’nda 11-12 Mayıs 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen etkinliğe THK Genel Başkanlığı İcra, Planlama ve Koordinasyon Direktörü Mustafa Kemal KOYUTÜRK ve Üniversitemizi temsilen Bilgi Toplama , Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Meltem YILDIRIM katıldı.

Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Başkanı Selçuk Bayraktar, Genç Kartallar Haftası kutlamaları kapsamında kurulan Üniversitemizin standını ziyaret etti. Ziyarette, DeneYap atölyelerine ilişkin, Üniversitemizin Bilgi Toplumu Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesindeki çalışmalarımız, Üniversite temsilcilerimiz tarafından Selçuk Bayraktar’a aktarıldı. Havacılık ve Uzay alanındaki “STEM-Proje Tabanlı Öğrenme” sistemine yönelik programımız, ilgiyle karşılandı.