REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. AKBULUT, DHMİ GENEL MÜDÜR V. ATEŞ’İ ZİYARET ETTİ

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Erman Akbulut ve beraberindeki heyet, Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Vekili Mehmet Ateş’i ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Akbulut’a, ziyareti sırasında Türk Hava Kurumu Genel Başkan Yardımcısı Ömer Bülent Arslan ve THK Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Haydar Ateş eşlik etti.

DHMİ ile her alanda işbirliğini geliştirmeyi arzu ettiklerini belirten  Akbulut, “Sivil havacılığın küresel markası DHMİ’yi ve projelerini takdirle takip ediyoruz. Kuruluşun sektöre yönelik tecrübelerinden faydalanıyor, dünyanın gıpta ile takip ettiği büyük projelerinden gurur duyuyoruz ” dedi.

Genel Müdür Vekili Ateş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Akbulut ve beraberindeki heyete teşekkür etti.