TAV Esenboğa Havalimanı Genel Müdürü Nuray Demirer, Türk Hava Kurumu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nin davetlisi olarak, öğrencilerimize, “Bulutların Ardında Gizlenmiş Rotalarınız” başlıklı konferans verdi.

Demirer, öğrenci ve akademisyenlere, TAV Esenboğa Havalimanı’nda sundukları hizmetler hakkında bilgiler verdi. TAV’ın Türkiye’de 5, dünyada da toplam 14 limanı işlettiğini ve 6 havalimanının işletmesini almak için de takipte olduklarını belirten Demirer, “Yakın gelecekte bunlarla ilgili güzel haberler vermeyi umuyorum” söyledi.
Öğrencilere tavsiyelerde de bulunan Nuray Demirer, “Teknolojide yakın gelecekte çok büyük değişimler olacak. 10 yıl sonra klasik yöntemlerle çalışanlar devre dışı kalacak. Teknolojiyi sadece kullanan değil; yazan, üreten de olmanız gerekiyor. Bu nedenle mutlaka kodlamayı, program yazmayı öğrenin. Mutlaka bol bol kitap okuyun. Okuyanlar kesinlikle öne çıkacak” dedi.