2018-YKS Ek Yerleştirme Sonucu Üniversitemize Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerin Dikkatine!

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Erman AKBULUT’un  mesajı

2018-YKS Ek sonuçlarına göre üniversiteye yerleşen sevgili gençler;

Her birinizi ayrı ayrı kutluyorum. Uzun bir öğrenim süreci ve zorlu bir hazırlık sonunda, geleceğiniz için tercihte bulundunuz ve üniversiteli olmaya hak kazandınız. Güzel ve başarılı bir gelecek inşa etmeye ve hayallerinizi gerçekleştirmeye bir adım daha yaklaştınız. Sizlerin ve ailelerinizin duyduğu heyecan, gurur ve sevinci yürekten paylaşıyorum.

Türk Hava Kurumu Üniversitesi’ni tercih eden sevgili gençler;

Sizlerin ailemize katılımınız bizi daha da güçlendirecektir. Bizim en önemli varlığımız daima öğrencilerimizdir. İdealimiz; Üniversitemizde alacağınız eğitimin sonunda her birinizin, bilgi, tecrübe, yetenek ve yetkinliklerinizle tam donanımlı birer birey olmanızdır. Sizleri dünya standartlarında bir yüksek eğitim ve öğretimle donatarak; bilimin ışığında bilgiyi üreten, hedefleri yüksek, girişimci, sorumluluk sahibi, geleceği inşa edecek bireyler olarak yetiştirmek için tüm akademik ve idari personelimizle buradayız.

‘’Sağlık, mutluluk ve başarılı bir gelecek dileklerimle sizleri sevgiyle kucaklıyorum.”

Prof. Dr. Ahmet Erman AKBULUT

Türk Hava Kurumu Üniversitesi Ön Kayıt İşlemleri İçin Tıklayınız.
Ön Kayıt Formunun eksiksiz doldurulup internet çıktısı alınarak kayıt sırasında teslim edilmesi gerekmektedir.

Kayıt için gerekli belgeler ve bilgiler

Öğretim ücreti ile ilgili açıklamalar