Öğrenci Uyum Programı 2018-2019

Eğitime yeni başlayacak öğrencilerimizin dikkatine!

Eğitime yeni başlayacak olan öğrencilerimize Üniversitemiz hakkında temel konularda bilgi aktarımında bulunmak, Üniversitemizin sosyal ve akademik yapısını, olanaklarını tanıtmak ve yeni ortama uyum sağlamalarına destek olmak maksadıyla Ek’te sunulan programa uygun olarak “Öğrenci Uyum Programı” düzenlenecektir.

Öğrenci Uyum Programı, 24 Eylül 2018 tarihinde, Fakülte öğrencileri için 10.00-12.40 saatleri arasında iki seans halinde, Ankara Havacılık Meslek Yüksekokulu öğrencileri için 14.00-16.15 saatleri arasında tek seans halinde, İdari Birim tanıtımları Konferans Salonunda, Akademik tanıtımlar belirlenen sınıflarda ve müteakiben Akademik Danışmanlar eşliğinde Kampüs Turu şekilde icra edilecektir.

Programa Üniversitemizde eğitime yeni başlayacak olan tüm öğrencilerimiz katılacak, İngilizce Hazırlık Eğitimi alacak öğrencilerimiz için ilave olarak 25 Eylül 2018’de bölüm ile ilgili bilgilendirme Yabancı Diller Bölümü tarafından, Akköprü Yerleşkesinde yapılacaktır.

İzmir Havacılık Meslek Yüksekokulu tarafından da benzer program planlanacaktır.

Programa ulaşmak için Tıklayınız!