Öngösterim Görseli

2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Üniversitemiz 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 29 Haziran 2018 Cuma günü, Apron bölgesinde gerçekleştirildi.

Tören, saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Üniversite 1’incisi Hakan Serdar KÖYÜSTÜ  konuşması, Rektörümüz  Prof. Dr. Ahmet Erman AKBULUT’un  açılış konuşması  ve Mütevelli Heyet Başkanımız Kürşat ATILGAN’ın konuşmaları ile devam etti.

Türk Hava Kurumu Uçakları tarafından Uçuş Gösterisi gerçekleşti.

Üniversite derecelerinin verilmesinin peşi sıra, yaş kütüğe plaka çakıldı. Mezun olan öğrencilere ödül ve belgeleri teslim edildi. Keplerin atılması ile birlikte, coşkuyla geçen mezuniyet töreni sona erdi.

Mütevelli Heyet Başkanımız Kürşat ATILGAN’ın konuşması  THKÜ Mütevelli Heyet Başkanı Kürşat ATILGAN

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Erman AKBULUT’un konuşması THKÜ Rektörü Ahmet Erman AKBULUT