Öngösterim Görseli

“Mükemmellik Okulu” Kitabı MediaCat Dergisinde Tanıtıldı!

Halihazırda ülkemizin önde gelen kitapevlerinde ve İnternet mağazalarında satılan, Türkçe versiyon önsözü Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof.Dr. Ahmet Erman AKBULUT tarafından yazılan, Lewis HOWES’un “Mükemmellik Okulu (The School of Greatness)” kitabı MediaCat dergisinin Haziran 2018 sayısında tanıtıldı.

“School of Greatness” söyleşileriyle fenomen olan HOWES, deneyimlerini bu kitapta topluyor ve mükemmelliğin şans ve yetenek işi olmadığını vurgulayarak “KUSURSUZLUK ÖĞRENİLEBİLİR!” diyor.

Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Ahmet Erman AKBULUT kitabın önsözünde;  mükemmelliğe ulaşmanın “yeniye, yeniliğe, çağa” açık olmakla mümkün olacağını, insanlığın bilimle değer kazanarak yüceldiğini, Elon MUSK örneğini vererek “Gören insan olmanın ve hayallere dokunabilmenin mümkün olduğunu” vurguluyor.