Öngösterim Görseli

Üniversitemiz 2018 yılı Havacılık, Bilim ve Bahar Şenliği 27-28 Nisan 2018 tarihlerinde Türkkuşu Kampüsünde yapılacaktır.

28 Nisan Cumartesi günü Üniversitemizin 2018 yılı Havacılık Bilim ve Bahar Şenliği kapsamında Bilgi Toplumu Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “Maker SPACE Bilim Atölyeleri” faaliyetlerine katılım yapılabilecekleri, ayrıca tüm ortaokul ile lise öğrencilerinin daha önceden okullarında veya yarışmalara katılım için yapmış oldukları bilim ve teknoloji projelerini sergileyebilecekleri etkinliğimiz gerçekleşecektir*.
Sergi sonunda en iyi 3 Proje ödüllendirilecektir.
*Robotik, Model Uçak, 3Boyutlu Tasarım ve Arduino atölyelerine tüm öğrencilerimiz davetli olup, katılım için herhangi bir projenizin olması gerekmemektedir. Projeniz olmasa bile, sergi alanını gezebilir proje yapan arkadaşlarınızı hem destekleyip hem de ufuklarını açabilirsiniz