Öngösterim Görseli

Üniversitemiz 2018 Yılı Havacılık, Bilim ve Bahar Şenliği 27-28 Nisan 2018 tarihlerinde Türkkuşu Kampüsünde yapılacaktır.

Şenlik kapsamında 27 Nisan tarihinde IEEE topluluğunun Elif Gizem Akkaya Bilim ve Teknoloji Proje Sergisi yapılacak olup, 28 Nisan tarihinde Ankara ilindeki tüm ilk ve ortaokullar ile lise öğrencilerine açık, Robotik, Arduino, 3 Boyutlu Tasarım, Programlama ve Model Uçak atölyeleri düzenlenecektir. Okullarında geliştirdikleri Bilim ve Teknoloji projesi olan gruplar da proje sergi ve yarışma etkinliğine katılabilirler.
Aynı zamanda Üniversitemiz Uluslararası Öğrenci, Dans ve Müzik topluluklarının düzenlemiş oldukları program kapsamında 28 Nisan günü 12:00-19:00 saatleri arasında canlı müzik ve performans gösterileri sergilenecektir.